Anpassad sökning
bloglovin

Det Gröna Köket - Framtidens kokbok

Vill ni vara med och förändra Sveriges framtid? Mattransporter är en stor anledning till att växthuseffekten ökar och då kan man undra varför större delen av dagens recept bygger på utländska varor? Varje person kan bidra till en minskad växthuseffekt – genom att välja närproducerad mat. Om alla skulle börja tänka mer på vad de lägger i sina matvarukorgar skulle avgasutsläppen kunna minskas drastiskt. Tillsammans kan vi då göra stor skillnad. Det är med detta i bakhuvudet som vi vill ge ut denna bok. Många bäckar små..

 

En perfekt present till alla, så väl till studenten som till farmor och farfar. Det gröna köket är en kokbok rätt i tiden, för att passa vår mer miljömedvetna levnadsstil. Med recept som är anpassade efter årstiden blir det enkelt att hitta närproducerade varor till sin matlagning. Variationen i boken gör att den passar alla åldrar och att alla hittar sin personliga favorit. Bland sidorna kan du hitta allt från vegetariska och veganska recept till gotländska delikatesser och svensk husmanskost. Populär bland turisterna och perfekt inför sommarsäsongen. Hjälp oss att hjälpa Sverige, för en bättre miljö och en bättre framtid!

 

 Recension ur Gotlands Tidningar

”Det är en kul blandning av recept och ett bra och säkert slitsam arbete utfört av de fyra tjejerna. Och de har förstås praktiserat vartenda recept de bjuder på.”

”Många bra tips och råd hur man tar hänsyn till miljön när man lagar och äter och handlar mat - följer närmare hundra recept. Recept av de mest skilda slag, allt från gotländska specialiteter till svensk vardagsmat, vegetariska, veganska och alla möjliga rätter. Även enkla saker som ugnspannkaka, risgrynsgröt och kroppkakor finns med, men också lammsoppa och lammgryta, kalops och fläskfilé i senaps- och ostsås.”Köp den här

Kommentarer
Postat av: Anneta

Hello! Congrats, boken är en hit ju! Måste ha! ;))

2011-02-23 @ 12:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se