bloglovin

"Ja nu vet vi juh att du är kvinna iaf..."

.. och så är du äntligen tillbaka, du efterlängtade men oj så hatade kära vän. Vi har varit separerad i mer än två år och som jag har väntat på dig. Varje dag har jag tänkt, "Could this day be the day? The day when you return to me?" Två graviditetstest senare (det säkra före de osäkra right?), väljer du att återkomma till mig. Utan ståhej, som om vi aldrig varit ifrån varandra fann du tillbaka till mig. Först blev jag osäker, ser jag rätt? Kan det vara sant? Förut har jag blivit lurad av yttre effekter som blödande armbågar osv.. Denna gång ville jag inte skrika hej förän jag hade grisen i säcken eller vad man nu brukar säga...Ta mig fan! De är juh rätt.

Glädjevarv runt Roma Centrum, klacksparkar, fyrverkerier. Grattissmsen börjar droppa in när nyheten långsamt sprider sig som en löpeld i bekantskapskretsen. Sedan börjar den bekanta obehagliga känslan komma.. Den jag mycket duktigt förträngt. Fan! Jag hade glömt detta, att man lider som tusen knivar sticks i dig samtidigt. Aj aj aj!

Två dygn senare, fortfarande nerdrogad på Citodon. Fan, inget fungerar. Jävla skit! Varför skall ens kvinnliga delar fungera? Maskineriet kunde väl krångla ett tag till åtminstonde? Så man slapp detta... Ja, som min kära vän så fint tröstsamt sa till mig "Ja nu vet vi juh att du är kvinna iaf..." Vilken tröst!

Kuk i röven så bra det blev!

Grön korkmatta á la 70-tal, beige kakel med gula rosor på, vita fula tapeter med rosor och ja... jag vet inte var jag ska sluta.. det var inte vackert.. Men så började min och pappas renoveringsvår och jag kan stolt säga att jag hjälpt till med det mesta. Efter mycket målning, hamrande, mätande, sågande och fundering så är vi äntligen färdiga.. Enjoy!

 

 


Minns ni hur det såg ut innan? Detta när lite arbete redan blivit gjort och jag och pappa är i full gång att hugga ner kakel...


Inte vad man skulle kalla vackert direkt.

 

 

och så här blev det...

 

 

Hobbe vilar och vaktar tavla som pappa fick i julklapp av mig. Från Mando á la Josefine & Elin

 

 

Kolla in fåglarna uppe i taket, vi är ganska stolta över våra väggdekorationer.. ;)


Korven stolt framför tavlan som är helt hemmaproducerad. Jessica har tagit bilden och jag och pappa har gjort ramen..Kuk i röven så bra det blev....

De där förbannade jävla Dalhemståget

Ibland blir jag så trött. Jag blir så där trött så man bara vill dra täcket över huvudet och gräva ner ansiktet långt långt ner i kudden.. Helst så det blir lite ansiktsavtryck ändå ner i sängramen, om det går. Här går man och är i alla fall måttligt glad över att solen äntligen skiner igen och snön lyser med sin vackra frånvaro. Gatorna är sådär härligt dammiga och grusiga efter vinters slask och otroligt pigga kvittrande morgonfåglar väcker en innan grynningsdaggen ens hunnit snudda vid det i princip ickebefintliga sommargräset. Så läser man att nu är det där jäkla Dalhemståget igång och kör igen... Likadant. Varje sommar.. och jag blir lika arg, förbannad, upprörd varje gång. Ni vet vad jag menar. Man blir så där blossande röd i ansiktet, venerna runt pannan förstoras och svetten börjar långsamt krypa fram, man tappar orden och de enda som kommer fram är definitivt barnförbjudna, kroppen spänns lika hårt som en pilbåge och nävarna knyts hårt.. Ja, det är känslan ilska jag försöker förklara.

Vem kom på att smälla upp ett tågspår mitt ute i ingenting? På en ö där man förut avvecklat det? Med en yta på 3 183,7 kvadratkilometer, en längd på 17,6 mil och bredaste stället är 5 mil, ska de verkligen behövas ett tågspår där som är några kilometer långt? Jag skall hjälpa er att besvara denna enkla fråga med ett kort svar:

I dont think so!

Lördagsmys

Idag vaknade jag upp vid åtta av härlig barnskrik (hoppas ni förstår ironin i detta!) Åt en skön frukost och såg på Nyhetsmorgon, min favvo! Efter lite övertalning fick ja med Patricia till Lidingö Centrum för och handla lite nödvändigheter på H&M. Man behöver alltid saker ifrån H&M ;)I eftermiddag har jag och Patricia ägnat oss åt ögonbryn- & ögonfransfärgning och fransk manikyr.
Eftersom jag är världen snällaste människa köpte jag en sån här fin Unicef-nål!

Och sen lite basiclinnen, det behövs alltid!

 

Nu laddar jag inför kvällen hos Jens och Linnea med god mat och öl! Alltid mysigt med lördagskvällar i gott sällskap =)My cock is much bigger than yours!

Oh yeah.. så efter att ha tröttnat ur rejält och vara allmänt uttråkad blev jag blond igen.. rastlöshet is not good for me... enjoy people.. enjoy!

The bitch is back..


Glädjen att hitta en ny resesida!

Jag har hittat en ny jäkligt bra sida för resor idag. Satt på jobbet och skulle kolla resor åt en kund och då ramlade jag in på Bokasmart.se som jag aldrig testat förut. Blev positivt överraskad då de gav både billigare och smidigare förslag på de resor jag letade efter än andra sajter jag brukar använda, me like!


Testa själv på Bokasmart.se

För övrigt blev jag tämligen förvirrad efter att ha läst senaste numret av Vagabond igår. Jag vill resa precis över allt, kommer aldrig kunna bestämma vad nästa resmål blir. Excited? Yes!Sri Lanka maybe?
Ecuador...
Victoria Falls...


Only time will tell...

Baked beans och tysk humor

Någon sa en gång till mig: ”I en perfekt värld skulle britterna stå för humorn, fransmännen för maten och tyskarna för organisationen. I en upp och ner vänd värld skulle britterna stå för maten, fransmännen för organisationen och tyskarna för humorn.”

Nu är jag ingen talesman för britternas fruktansvärt dåliga humor, men förutom det stämmer påståendet otroligt bra. Hur skulle det bli om vi skulle rätta oss efter britternas kosthållning? Efter några månader med baked beans och flottigt fläsk skulle vi rulla fram längs med gatorna. Gatorna som för övrigt skulle vara ett totalt kaos eftersom fransmännen stod för organisationen. Ingen skulle veta vilken sida vi skulle gå på, lokaltrafiken skulle dyka upp lite på måfå och kösystem skulle vara ett utrotat faktum. Men vad skulle det spela för roll, livet skulle ändå vara så grått och torrt om det enda inslag av humor vi fick skulle vara ifrån tyskarna. Jag vet inte om de har missuppfattat det här med humor, men att utrota ett helt folkslag, det är inte vad jag kallar humor.

I min tillfälliga värld är det Mando som står för maten, jag som står för humorn och organisationen, ja, vi kan väl säga att den ligger vilande för tillfället?

 


”Idag har alla varsin rosa jävla dildo i lådan så inte ens till det behöver vi männen...vi klarar allt själva.”

”Idag har alla varsin rosa jävla dildo i lådan så inte ens till det behöver vi männen...vi klarar allt själva.”

 

 

Så sa en mycket vis dam till mig häromdagen och jag kan inte annat än att hålla med. För varje årtionde som gått klarar sig den kvinnliga delen av befolkningen sig bättre och bättre på egen hand. Det var bara den där sista lilla biten vi fortfarande behövde männen till. Sen kom Sex and the city och Mr fuckin Rabbit fanns i alla byrålådor landet runt. De svenska männens självförtroende sjönk till botten i samma sekund som de insåg att vi inte längre var beroende av dem. I ren och skär panik insåg de nu att de skulle behöva anstränga sig för att hitta en partner. Blommor, choklad och gentlemannagester skulle nu behövas om männen inte helt plötsligt skulle bli tvungna att tvätta sin egen tvätt och diska sin egen disk! Därav införskaffades något som kallades RUT-avdrag, så att männen skulle kunna anställa någon att göra de typiskt kvinnliga sysslorna och ha möjlighet att göra skatteavdrag för det. Märklig lösning eller hur?

 

 


Statue of LAMMBAGGAR!

Skrattretande! Tror GT på riktigt att gotlänningarna är hetl tappade bakom vagnen eller? Oförmögna att själva selektera mellan sanning och lögn?? I GT idag kan man läsa "Lyxhotell - öns nya landmärke" Till det har dem smällt upp en fet bild på Högklintskusten med en gigantisk jävla lammbagge på.. Skojar inte, det ser bara för löjligt ut! "Gigantisk bagge på Högklint blir Gotlands svar på frihetsgudinnan." Ja, jo vi kunde juh göra ett försök att apa efter Tour Eiffel, Statue of Liberty eller så men det skulle bara bli pannkaka av det hela. Snälla GT - till nästa år, lova ett bättre 1 aprilskämt!

RSS 2.0
¨