bloglovin

ResvägSå inte den bästa bilden I KNOW! Men jag gillar paint så det får bli så här =)
Detta är planerat och betalt:
28 december: Visby - Stockholm 16.45
29 december: Stockholm - Beijing via Helsingfors. Planet lyfter 13.00
3 mars: Bali - Sydney
9 mars: Sydney - Chrischurch (ankomst 00.10 10/3)
23 mars: Auckland - Rio de Janeiro

Resten av resvägen? Ja det får väl bli lite som vi känner för helt enkelt! Ska bli riktigt skönt!

Later ;)

On the second day of Christmas...

Så! Då var resebloggen startad =) I ett desperat försök satt jag och funderade över eventuella namn på denna blogg. Detta gjordes samtidigt som jag försökte svara i telefon och sköta mitt jobb vilket ledde till en väldigt tankspridd Josefine. Iaf, det visade sig att för jävla många bloggar!! Alla namn är juh upptagna, vem mer är det som tänker som jag undrar då jag? Aja, nu blev det i alla fall frombeijingtonewyork efter tusen andra försök! Det får gå som det går!

Man kunde tro att livet är en dans på rosor just nu; det är snart min favorithelg, JUL!!, och bara dryga veckan kvar tills resan bär av mot Beijing! Dock finns det alltid något som sätter käppar i (h)julen! Igår skulle jag för första gången tanka vår nya fina bil (läs MINST SJU MÅNADER GAMLA). Ringde pappa och var lite nervös osv.. Gunilla sa; nej men det fixar vi! Jag lär dig! Lång historia kort.. Vi tankade fel diesel och nu är bilen paj. Överlämnade precis nycklarna till bärgningskillen! kul kul :STill det roliga då; Det är fredag idag och på torsdag är det julafton! Yeay! Jag har tre arbetsdagar kvar varav två är korta dagar =) Helt underbart skall det bli att få lite ledigt. Med ledighet och jul innebär också att Jessica & Micke kommer hem, ganska exakt den 22:a 14.25. Då kommer även Lovisa & Oskar. Alex kommer på söndag, Emil och Mamma kommer den 21:a 00.20 och Sarah kommer i natt! Längtar efter dem allihopa! Med julen kommer juh tusen saker som fortfarande är kvar att göra, lycka! Igår sysselsatte jag och pappan oss med att titta på Bonde söker fru och vira in en golvlampa i en ljusslinga.. Vi anar redan nu mammans reaktion ;)

Och till det verkliga skälet varför bloggen startades.. Min & Emmas jorden runt resa! Den 28:de december bär det av mot Nynäshamn 16.45 och den 29 december lyfter planet från Arlanda mot Beijing! Superkul! Men, med allt roligt kommer också lite tråkigt. Börjar få lite "reseångest" (inte resfeber). Det är juh trots allt lite tråkigt att lämna alla när man vet att man inte kommer se dem igen på 5-6 månader!

Nej.. back to work darlings! Lägger upp en plan på vår planerade resrutt lite senare =)

Love!


RSS 2.0
¨