bloglovin

tralala lilla molntuss... tralala lilla molntuss kom hit skall du få en puss

Wire happy, eventhough he lost!

 


Pookie, who won 2 times in a row before we surrended!

Happy days!

 

Yvette & Annika! Cute

 Pookie, and I quote: "Her slaves!"


No pics please!

 

 


All comments redundant..

Same as above

 

One half of "Twisted Sisters" and Wire

Mr Bobo and his wife Sauron the terrible ;)And then the tequila hit us..

 

 

Male love in its purest form.Team Smisk's first spring practice..

Inlines och dödstankar


Ni vet att jag hade en plan på att köpa ett par inlines. Det som slår mig är att den första reaktionen jag får på denna brillianta idé är att alla osäkert undrar om jag kan åka! Åka?! Varför skulle jag inte kunna åka? Hur svårt kan det vara? Och ärligt, hur ska jag kunna veta, jag har inte provat sedan jag var omkring 10 år och betydligt snorigare om dagarna. Det andra som slår mig är en liten liten frågan… Vilken jävla sida av vägen skall jag hålla mig på egentligen? Jag känner mig juh lite mer fancy än gångtrafikanterna, lite snabbare, lite coolare, lite bättre helt enkelt. Dessutom är jag en rullande människa så gångsidan borde väl uteslutas? Samtidigt är jag inte riktigt lik en cykel heller, mer än till liknelsen mellan cykelns runda stora hjul och min egen kroppsform, men det får bli ett annat kapitel.

 

Med hjälp av en enkel metod som vi kan kalla uteslutningsmetoden så inser vi nu att Josefine inte har några sidor kvar att välja emellan! Innebär det att jag borde finna någon slags balans mellan dessa två, en mellan väg, nästan lite som hinduismen? Den gyllene medelvägen vore i så fall för mig att ligga omkring mittsträcket eller hur? Tveksamt börjar jag undra hur det här egentligen skall sluta..

 

När jag tillslut inser min största begränsning och kanske lösningen på problemet! Jag vet ingen skillnad mellan höger och vänster. Inte vilken sida man varken cyklar eller går på… Problemet borde väl vara löst eller hur? Det spelar ingen roll vilken sida jag väljer för jag vet ändå inte vilken sida jag befinner mig på. Min inlinesidé börjar mer och mer kännas som ett smärre självmordsförsök. Återkommer om jag överlever min första tur.

 

 Say goodbye to this ärrfria ansikte!
Förövrigt är Kiss en ljuv fröjd för öronen, som en lång multipel orgasm!

Konfirmation med tjocka släkten

Fika på centralen innan det bar av till Oxelösund!
Harry boy gillade att leka med kameranCharmtroll!


Snyggaste kusinerna!Evelina öppnar presenterVivi, Kalle och MormorRSS 2.0
¨