Anpassad sökning
bloglovin

Maasai Market

Idag har vi varit inne pa en stor maasai marknad. Svettigt, trangt och stressigt. Men ocksa charmigt och mysigt! Det var en valdigt stor marknad och de flesta salde samma saker, precis som Slite Marknad alltsa! Sa fort vi kom in blev vi pahoppade av en massa manniskor som erbjod sig att ga runt hela marknaden med oss, och i princip bara alla vara saker. Nar dem insag att vi inte var big spenders sa gav dem ganska snabbt upp och lat oss vandra runt sjalva!

Nu har vi tva dagar kvar i Nairobi innan vi aker vidare till Narok och mot Maasai Mara. Dar pagar just nu vandringen av miljontals djur fran Serengeti i Tanzania till Maasai Mara i Kenya. Vi har tankt oss en endagstur dar, men vi far val se hur det blir!

Nu ska vi fira lordag med lite god ol! Tobbe har forovrigt luskat ut hur man far varmvatten i duscharna, det finns tydligen en lite knapp man kan stalla om. Men tydligen finns den inte pa tjejernas.. bummer!!

Well well.. hakuna matata pa er fuckers!

Kommentarer
Postat av: Hanna Ö

Åaaah ni kommer älska Serengeti,det är som att befinna sig mitt i Lejonkungen - på riktigt. Så träna in texten till Snart är det jag som är kung, En värld full av liv och dom andra :)

2011-08-28 @ 12:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se