Anpassad sökning
bloglovin

Man borde bara ga och lagga sig och somna om!!!

Kara dagboken!

Idag vaknade vi upp och insag att vi blivit bestulna pa allt vi hade i var planbok, allt utom 10 fucking dollar! Har man samvete att sno 100 dollar men lamnar de sista 10? Varfor? De suger riktigt javla mycket och bade jag och Emma ar riktigt arga! Vi har haft planboken pa oss hela tiden, utom nar vi sover. Da har den legat under mina klader precis bredvid min sang.. Antingen ar det den konstiga kinesen, den kokainhoga medelaldersmannen eller de tva hororna som sover i vart rum. Take ur pick! Fuck alltsa, vi hade sparat en massa pengar for att kunna ga och pa Wildlife World idag(ett zoo) och ta kort tillsammans med koalorna! Nu har vi 10 dollar att utnyttja idag...hoppas Starbucks har nagot att trosta pa for 10 dollar! Damn it!

De bor mycket konstigt folk pa varat rum alltsa... skont att vi aker idag faktiskt! Kinesen jag skrev om igar har formodligen nagon slags tvangssyndrom sa han maste upprepa allt han gor. Jag vaknade jattepinknodig i natt och da stod han och plockade folks saker in och ut ur kylskapet. Stod med nagons mjolk i handen och bara glodde. Sen gick han fram och tillbaka i rummet och tog pa saker tusen ggr, stirrade pa alla som sov och tvattade handerna typ tusen ggr efter sig. Riktigt otrevligt och laskigt faktiskt. Inte helt latt att somna om.

En annan snubbe ar en medelalders man, ser ut som han knarkat storre delen av sitt liv och uppfor sig allmant laskigt. Igar nar vi spela kort kom han och hans kompis in, ordnade med nagot, bojde sig ner over diskbanken och snortade upp nagot... fun place to stay at! Not!

Toppen pa vart lilla isberg ar att det verkar som alla bilder fran Malaysia och fram tills nu ar borta fran vart USB-minne. Alltsa en hel manad av var resa!!! Suger juh ocksa hart som fan!

Nu skall jag sluta sura och forsoka gora Emma glad! For er som inte vet sa provar man antingen med att bjuda pa rostmackor (med enbart smor) funkar inte det gar man till de starkare artellerierna och erbjuder glass ;)

Love!

Kommentarer
Postat av: Morgan

Ta de lugnt med USB-minnet!

Radera inget från de eller formatera. Filerna finns ännu, och går att plocka fram.

Köp ett nytt billigt USB-minne så länge.



O kom ihåg att sova med pengarna i BH'n i fortsättningen:D



<3

2010-03-09 @ 10:28:51
Postat av: Henrik

Så jäkla trist att bli bestulen. Att det ska vara så svårt att skilja på ditt och mitt. Lider med er.



Om det nu är några bilder som har försvunnit gör det kanske inte så mycket. Med tanke på att ni blivit fotograferade av en massa pervon på stranden så finns det kanske gott om kort i alla fall :-)

2010-03-09 @ 16:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se