Anpassad sökning
bloglovin

Att hitta den bästa resesidan


Att resa är något väldigt spännande för oss alla. Vi ser nästan lika mycket fram emot planeringen innan som själva resan. Men idag finns det så otroligt många internetsidor att det kan vara svårt att hitta rätt i denna djungel. Numera kan man boka både flygresor och hotell via webben vilket gör resandet mycket mer lättillgängligt för många. När impulsen att resa slår oss vill vi kunna vara säkra på att den sida vi väljer skall vara både pålitlig och helst ha det bästa priset.

Många av oss lever ett väldigt stressigt vardagsliv och det kan vara skönt att slippa allt krångel och fix som resandet kan innebära.  Denna guide är till för du i lugn och ro skall kunna planera din nästa problem. Så luta dig nu tillbaka och låt inspirationen fånga dig!

 

Petronas Twin Towers - Kuala Lumpur

 

 

För er som behöver inspiration

För vissa kan det vara svårt att veta vad man egentligen vill uppleva. Är det storstadsliv, en chartersemester till solen eller en upptäcktsresa du söker? Om detta är din situation kan det vara bra att vända sig till en sida som kan hjälpa till med detta. Två exempel är resfeber.se och lastminute.com .


Resfeber.se är en mycket omtyckt sida. Den är enkel att navigera och man får ofta väldigt bra priser. Servicen är utomordentlig och man bemöts alltid väldigt bra när man ringer deras kundtjänst. Helt klart en sida att lita på när man bokar sin resa. Man får mycket bra information om hotellen, sevärdheter och hur man tar sig runt i staden. Förutom att få hjälp med att boka resa och boende så kan du även boka olika evenemang med resfeber.se

 

lastminute.com går det även här att boka flyg, boende och olika evenemang. Är musikaler din stora passion? Vill du se ditt favoritlag spela på en stor arena? Letar du efter den bästa sightseeingturen? Vad du än söker har lastminute det. Sidan ger många bra tips om vad man kan fördriva tiden med på sin semester.


Monaco

 

 

Flyg + hotell

Om du letar efter billiga flygbiljetter, kanske även ett boende så finns det många sidor att välja mellan.

 

fritidsresor.se hittar du många charterresor för bra priser. Denna sida passar dig som inte orkar leta runt och bygga ditt eget semesterpaket. Det finns många olika resmål att välja mellan och många hotell har ofta barnpassning och annat som kan vara avkopplande på semestern.

 

Sidor som supersaver.com, seat24 och flygvaruhuset.se är storfavoriter då svenskarna bokar sin semester. Här kan man pussla ihop en resa efter sina egna önskemål. Hittar man endast en flygresa som passar kan man alltid använda hotels.com eller hotelconnect.se för att hitta ett passande hotell. Supersaver, seat24 och flygvaruhuset har även olika hyrbilsmöjligheter. Det går att hyra bil för hela semesterperioden eller endast över dagen. Allt för att möta din specifika önskemål. På holidayautos.com hittar du hyrbilar i över 80 länder och priserna är bland de lägre i branschen. De har en lägsta pris-garanti vilket innebär att om hittar ett billigare pris på hyrbilar får du tillbaka mellanskillnaden plus 100 kr i hittelön.

 

Kelkoo.com är bra om du vill jämföra olika sidor med varandra. Är du osäker på om du hittat erbjudandet med det bästa priset kan du enkelt gå in på kelkoo.com, skriva i vad du vill jämföra och se sedan om sidan hittar ett bättre erbjudande än det du redan hittat.

 

Trevlig resa!

 


Tour Eiffel - Paris

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se