bloglovin

22 minuter i veckan - what to do?

Charlie Sheen må vara ett svin, ett rikt svin dessutom. Med en lön på 7,6 miljoner SEK/avsnitt innebär det att han pungar in cirka 345 000 SEK/TV-sänd minut. Detta gör honom till den bäst betalda TV-stjärnan i USA. En lön man skulle tacka nej till? Förmodligen inte! Nu var det inte det i och för sig inte det jag ville poängtera. Det tråkiga med att Charlie Sheen är ett svin är att de ställer in de planerade inspelningarna för 2½ Men! Fan, det är nästan så att jag blir lite arg. 2½ Men förgyller 22 minuter av min vardag varje vecka, vad skall jag nu ersätta dessa 22 minuter med? Någon som har några bra förslag? Funderar starkt på att samla ihop mina 22 minuter i några veckor för att sedan utnyttja dem till att åka över Atlanten och läxa upp karln. Nu får han allt ta sig i kragen!

Artikeln hittar du här!
Central america

Nicaragua


Guatemala
Belize
Costa Rica


Som vanligt sitter jag och drömmer mig bort till nya ställen. Idag är jag sugen på Centralamerika. Hur underbart verkar det inte med Belize korallrev, att besöka vulkanen Mombacho i Nicaragua eller att vandra i någon av de många nationalparkerna i Costa Rica?


 

Tyvärr blev inte denna karta den bästa men det får gå. Ni förstår principen. Den svarta resvägen är en bra resväg om man skulle åka genom Centralamerika. Hade varit schyst att lägga till några extra resmånader och båtluffa sig runt Jamaica, Cuba osv, vilket då är den blåa resvägen. Rött får stå för vägen jag fortsätter om jag vinner på en trisslott och blir rik, eller om H&M gör en snygg vår/sommarkollektion så att aktierna stiger ;)

"Jag får nog gå till sjön o dränka mig"

Ibland blir jag så lycklig att jag är så pass lättroad som jag faktiskt är. Det ger en lite guldkant på vardagen.
Nu kanske jag blir lite för intim men för några veckor sen fick jag ett sådant lyckorus. Jag trodde att jag fått tillbaka min mens! Jag och pappa var i fullt sjå med att slå ner kakel i köket och jag var tvungen att ta en pinkpaus. Uträttade mina behov och när jag skulle fälla ner toalettlocket var det blod på det. Misstänksamt kollade jag på fläcken, sneglade ut genom den öppna toadörren och tittade på min syster.

"Har du mensat ner på toaletten Jessica?"
"Nej, det har jag verkligen inte gjort, svarade hon"
"Ja, det är då inte jag i alla fall, inflikade pappa. Jag hade min förra veckan."


Jag sneglade misstänksamt tillbaka på blodfläcken och för en millisekund trodde jag att min mens funnit sin väg tillbaka till min kropp. Stunden senare insåg jag att det inte var mitt wonderlife som blödde, utan min söndertrasade armbågen! Va i helsike! Armbågen såg ut som ett slagfält a la andra världskriget. Borde jag nämna att jag fick ägna en lång stund åt att pilla loss kakelsplitter och tvätta bort blod från min söndertrasade armbåge? Jag fick i alla fall nöjet att roa min kära far och syster, något får man vara glad för!
Under "en fikapaus i Bregott-fabriken" hemma hos mummu sa hon något som roade mig väldigt mycket. Hon tittade bekymrat på mig och mamma sedan muttrade hon:

"Ja, jag blir då trött på det här. Jag får nog gå och dränka mig i sjön"

Jag tittade förvånat på henne och skrattade sedan lite.

"Men mummu, du orkar juh inte gå hela vägen ner till sjön"

"Nej.. nej det är sant, sa hon eftertänksamt. Jag får nog ta färdtjänst ner."


Vilka idéer de har för sig, de där gamlingarna. Så finns det dem som påstår att gamlingar är tråkiga och nära intill döden. Min mummu är i alla fall livslevande och har nästintill mer krut i sig än mig. Märkligt!


"Har träden också skelett?"

Ibland önskar jag att jag vore barn igen. Livet är så lätt då. De största bekymmer man här är vem som snott spaden i sandlådan. Vilken bekymmerslös värld det är. Man behöver inte göra något själv och får allt serverat. Maten står på bordet, kläderna ligger alltid nytvättade i byrålådan och efter vilda lekar är det någon annan som städar undan i ens rum. Herregud, man slipper till och med att torka sig i rumpan själv efter ett toalettbesök! Hur skönt vore inte det, bara sätta sig ner, skrika på hjälp när man är klar, sedan är det fixat. Verkligen en värld där Hakuna Matata är sanning.

 

På senare tid har jag umgåtts en hel del med min yngre kusin. Jag kände att jag som äldre förebild skulle lära henne ”allt jag kan”. En dag efter skolan när vi var på väg hemåt försökte jag därför förklara varför det är bra att dricka mjölk varje dag. Efter en ingående förklaring att det finns ett ämne i mjölken, kalcium, som tas upp av kroppen och sedan bygger upp ett starkt och friskt skelett så var hon tyst en stund. Sedan tittade hon upp på mig med sin stora blå och sa eftertänksamt:

 

”Har träd också skelett?”

”Nej, inte riktigt på samma sätt som vi människor, svarade jag.”

”Jaha, men hur är det med staket då?”

 

Mitt försök till att lära ut min visdom hade visst inte gått riktigt så bra som jag tänkt mig, Jag insåg då en 6-årings begränsningar och avbröt min förklaring om att allt är uppbyggt av celler. Vibbarna av ointresse var inte direkt svårtydliga om man säger så. Jag känner mig lite som en gammal tant som tycker att ”allt var bättre förr.” Onekligen var min generation mer lätt stimulerad än den som växer upp nu. När jag var liten var jag glad varje gång det dök ner en ny Bamse-tidning i postlådan. Numera ser jag mig omkring och inser att de flesta ungar har en egen TV, dator och mobil, ändå är missnöjet stort. Lite skrämmande när ett barn prioriterar elektroniska ting högre än vad jag gör. Vilken snevriden värld vi är på väg in i. Skrämmande!


Det Gröna Köket - Framtidens kokbok

Vill ni vara med och förändra Sveriges framtid? Mattransporter är en stor anledning till att växthuseffekten ökar och då kan man undra varför större delen av dagens recept bygger på utländska varor? Varje person kan bidra till en minskad växthuseffekt – genom att välja närproducerad mat. Om alla skulle börja tänka mer på vad de lägger i sina matvarukorgar skulle avgasutsläppen kunna minskas drastiskt. Tillsammans kan vi då göra stor skillnad. Det är med detta i bakhuvudet som vi vill ge ut denna bok. Många bäckar små..

 

En perfekt present till alla, så väl till studenten som till farmor och farfar. Det gröna köket är en kokbok rätt i tiden, för att passa vår mer miljömedvetna levnadsstil. Med recept som är anpassade efter årstiden blir det enkelt att hitta närproducerade varor till sin matlagning. Variationen i boken gör att den passar alla åldrar och att alla hittar sin personliga favorit. Bland sidorna kan du hitta allt från vegetariska och veganska recept till gotländska delikatesser och svensk husmanskost. Populär bland turisterna och perfekt inför sommarsäsongen. Hjälp oss att hjälpa Sverige, för en bättre miljö och en bättre framtid!

 

 Recension ur Gotlands Tidningar

”Det är en kul blandning av recept och ett bra och säkert slitsam arbete utfört av de fyra tjejerna. Och de har förstås praktiserat vartenda recept de bjuder på.”

”Många bra tips och råd hur man tar hänsyn till miljön när man lagar och äter och handlar mat - följer närmare hundra recept. Recept av de mest skilda slag, allt från gotländska specialiteter till svensk vardagsmat, vegetariska, veganska och alla möjliga rätter. Även enkla saker som ugnspannkaka, risgrynsgröt och kroppkakor finns med, men också lammsoppa och lammgryta, kalops och fläskfilé i senaps- och ostsås.”Köp den här

You spin me right round, baby right round

På torsdag fyller jag 21 ½ år, det ni! På de här 21 ½ åren har jag hunnit med att besök tjugo länder. Jag ligger alltså lite efter om jag har tänkt att besöka ett land per år. Dock har jag planerat att backpacka i Sydamerika så då hinner jag ikapp lite skulle jag tro.

 

Skulle jag börja skriva en lista över alla länder jag vill besöka skulle den förmodligen aldrig ta slut, i alla fall inte i första taget. Ska jag hinna med alla världens länder innan jag blir senil så måste jag väl dessutom ta fler än ett land per år. Som jag kunnat förstå finnas det 245 stater i världen, sedan hurvida dem är erkända stater av FN osv är väl egentligen ganska oväsentligt. Ja, då har jag alltså 225 stycken kvar att besöka. Om vi säger att jag aktivt orkar resa runt i 50 år till, då bör jag besöka minst 4,5 länder/år för att hinna med. Det är inte helt omöjligt. Att resa en gång i kvartalet är nästan för lite skulle jag vilja påstå. Dessutom är charterresor inget alternativ så mer än 1 land/resa är nästan sjävklart. Nu återstår väl bara egentligen att bestämma vart jag skall börja, eller?


Besökta länder hittills (i bokstavsordning):

Argentina
Australien
Brasilien
Danmark
Finland
Frankrike
Kina
Laos
Lettland
Malaysia
Monaco
Norge
Nya Zeeland
Skottland
Spanien
Sverige
Thailand
Tunisien
Tyskland
USA

 

 

Vid Iguazufallen i Argentina

 

 

 

På vandring i smala gränder nära Karthago, Tunisien.

 

Tour Eiffel, Paris

 

The Opera House, Sydney Australia

 

Statue of Liberty, New York USA.

 

The Great Wall, Beijing Kina

 

Edingburgh Skottland

 

Dyka med delfiner vid Kaikoura Nya Zeeland

 

Bakgatan i Peking, Kina

 

Brooklyn Bridge, New York USA


My 2010

I en kompromiss med syss tvingades jag på denna i utbyte att jag fick en kaffe. Bra deal? ja! 

 

Jag borde införskaffa sånna här brillor!

 

 

Twisted Sisters!Spoonie & Pookie

Sauron och Coach Spoonie! Last dance!

SL, snöröjning och jag är glad att jag finns!

Så trött jag blir på att höra allt evigt gnäll. Det finns då ytterst få människor som kan gå en hel dag utan att gnälla. Se bara på mig, idag har jag inget att klaga på, därför klagar jag över de som klagar. Underligt eller hur! Aldrig är man nöjd, att bara må bra och vara tillfreds med vardagen är inte tillåtet, man måste allt vara lite arg varje dag. Tänk så mycket annat man kunde få gjort om man la energin på något som faktiskt gör en gott.

 

Det som irriterar mig lite idag är allt gnäll över SL-trafiken. Inställda tåg, fastfrusna växlar, bussar som aldrig håller tiderna. Listan över saker som kan gnällas över kan göras milslång. O ja, funkar allt som det ska, då klagas det över priserna. Min frukost som vanligtvis brukar vara min heliga stund på dagen blev idag allvarligt infekterad av gnället över SL. Visst, på vissa punkter kan jag hålla med. Med tanke på att vi lever i ett land med ett varierat klimat och att det inte hör till ovanlighetens skull att vi får långa, kalla snöfyllda vintrar så borde förberedelserna inför de kommande snömånaderna faktiskt vara lite bättre.  Snöröjningen på spåren kan säkerligen effektiviseras men samtidigt är detta saker som inte går särskilt snabbt. Att utveckla nya system och sätt som underlättar tar tid, och framförallt, kräver stora kapital.

 

Isen och snön på spåren måste bort innan det blir körbart för tågen och jag kan definitivt säga att jag inte vill ut och åka på några spår som inte är rensade. Därför begriper jag helt ärligt inte allt oj:ande och klagande angående försenade tåg och bussar. Ofta har ingen av oss särskilt bråttom dit vi skall heller, vad är det vi stressar efter så otroligt mycket som gör att livet faller på en halvtimmes försening eller två? Men allvarligt, om vi inte har större problem i Sverige att gnälla över än om försenade tåg så borde vi skatta oss lyckliga. Egentligen borde vi väl enbart vara tacksamma att våra problem inte är större än så? Borde vi inte istället vara tacksamma att vi slipper oroa oss för korruption? Tacksamma eftersom de flesta av oss har mat på bordet varje kväll? Tacksamma för att barnadödligheten i vårt land är väldigt låg och för att sjukdomar som i vissa länder innebär dödlighet i Sverige är lättbotat med subventionerad medicin.

 

Från och med idag skall jag sluta klaga över all småsaker, för ärligt talat jag har inget att klaga över. Jag har familj och vänner som ställer upp på mig i vått och torrt, jag har ett tak över huvudet, jag har varma kläder att ta på mig på vintern när det är kallt, jag har mat på bordet varje kväll, jag har ett bra jobb och jag har den fantastiska förmånen att få den bästa behandlingen som går att få i Sverige, för en ynka summan av frikortspriset 900 svenska kronor. Jag är ta mig fan tacksam för det jag har, och nu är det slut på allt gnäll om det jag inte har.

 

 

 


From the sky!
Har en relativt lugn dag på jobbet idag och därför passade jag på att kolla in vårt gård uppifrån! Det ser juh pyttelitet ut! Haha! Ikväll väntar middag hos mummu med syster. Mummu tjatar om att vi skall äta Sibylla-hamburgare, att rekommendera när barnbarnsbarnen båda är vegeterianer eller hur! ;) Men, den gamla tanten skall få som hon vill, jag skall åka på Sibylla och handla käk åt henne så får vi fixa ihop något vegetariskt åt oss! Noga var hon också med att det var hamburgare från Sibylla hon ville ha, INTE från McDonalds, för dem var faktiskt INTE goda. Enligt min mummu kan dem inte på McDonalds göra hamburgare, och jag kan inget annat än att hålla med henne. Hon har så rätt den gamla tanten!

Trassel

Alla Hjärtans dag till ära bakade jag scones till min kära mor och syster. Uppkurade i soffan satt vi sedan och såg Disneys nya film Trassel och smaskade på nybakade scones med marmelad! Gottigt! En sak som slog mig var att barnfilm inte längre görs tilll barn, dem görs till vuxna. Det är något jag aldrig reflekterat över förut, eller så kanske det bara är så att när jag själv var barn förstod jag inte alla de sexanspelade skämten eller att om rollfigurerna sluddrade och ramlade omkriing så innebar det att dem var fulla. Det var väl mest bara skoj med någon som ramlade omkring och inte kunde prata eller hur? Det är lite intressant det där, som om man anpassar barnfilmerna så att de stackars föräldrarna som tvingas se filmerna ungefär en sisådär tusen gånger också skall ha roligt. Jag klagar dock inte, jag älskar barnfilm och tycker ofta dem är hur roliga som helst! Trassel var jag dock lite skeptisk till, den snutten jag fick som förhandsvisning på julafton var inte särskilt rolig. Dock måste jag säga att den överraskade och många stunder skrattade vi väldigt mycket, speciellt åt hästen Maximus som enligt vårt tycke var en förklädd gotlandspony, alltså otroligt envis! Helt klart en sevärd film tycker!Renovering

I detta kaos lagar vi för tillfället våran mat. Sakta men säkert ser man köket rasa samman för att sedan återuppbyggas och få en ny form. Måste medge att det är nästan lika roligt att riva kök som att "återuppbygga". Haha! Denna helg har vi fått upp en covertapet på väggen, skjutdörren har blivit färdigmålad, den förut sönderslagna väggen har blivit reparerad med en fin gipsskiva och lite annat har blivit målat. Just nu är jag i målartagen och målar allt jag kommer åt, soffor, skohyllor, skåp dörrar. U name it! Pappa är därför i allra högsta hugg precis efter mig och försöker stoppa mig =)

 

Så här såg det ut för två veckor sedan. Enda som var klart då var taket!

 


Aktier och kaffe

Produktiv dag som vanligt. Har hittills hunnit med att måla klart skjutdörren och att grunda skohyllan som ska få byta färg. Sitter nu med en kopp kaffe i handen och bläddrar i Aktiespararna och desto mer jag läser om olika aktier, desto större kapital inser jag att jag behöver. Haha! Jag vill juh köpa allt, inte den bästa strategin kanske? Nej tvivlar på det. Känner att det är dags för pappa att bidra med sin del till köket så nu tänker jag fortsätta dricka mitt kaffe och läsa ekonomi och komma med bra tips och råd till pappa när han sätter upp covertapeten.Mubarak avgår

Ja, det var väl ändå på tiden att Mubarak avgick. Nu hoppas jag att det egyptiska folket får en bättre ledning så att dem slipper leva i förtryck och misär. Förhoppningsvis ett steg i rätt riktning mot en bättre värld. Läs om det här!
En myskväll med Let's Dance, mousserande vin och mjukiskläder!

För några veckor sedan mysade jag och Wire upp i soffan hemma hos honom. Vi hade förberett med wraps, mousserande vin och Let's Dance. Kan en fredagkväll bli mycket bättre än så? I doubt it! Iklädda mjukiskläder intog vi slappa-röv-positionen i soffan och kan juh tilläggas att jag somnade strax efter midnatt när vi såg Röd Drake. Typiskt!


 

Mousserande vin någon?

Making wraps..

Tada..

Förlagsdirektör Hansson till er tjänst!

Dags att börja bygga sin framtid? Ja det börjar väl bli tid för det kanske. Blev rekommenderad denna bok av Emil. Denna innehåller mängder med tips om hur du bygger upp en stabil ekonomi och det låter trevligt eller hur? För övrigt njuter jag av att kika in på CDON's bokrea. Vem älskar inte i att frossa i billiga böcker? Där går juh mina två intressen isär dock, för jag kan juh inte konsumera om jag vill spara eller hur? Istället avnjuter jag CDON's bokrea, hittar massa bra böcker och får väl sedan pallra mig till biblioteket för att låna dem! Just nu läser jag Mia Törnbloms Mera självkänsla, borde väl kanske ha börjat med Självkänsla Nu men jag hittade först inte den i mammas bokhylla så jag får läsa dem i omvänd ordning! Den är faktiskt mycket bättre än vad jag trott från början och jag får väl erkänna att jag var ganska negativt inställd till en början. Kan dock rekommendera den till alla och det finns många användbara och hjälpsamma tips i den.


För övrigt har vi startat upp ett litet projekt med Det Gröna Köket, som både CDON och Adlibris är intresserad av. Det kan nog bli riktigt bra tror jag! Numera kan ni tilltala mig Förlagsdirektör Hansson tycker jag, låter snajsigt eller hur ;) Igår startade vi, jag och Sarah, upp ett handelsbolag som vi skall driva tillsammans. Otroligt mycket detaljer angående momsregistrering, skatt och egenavgifter som man måste sätta sig in i. Det kommer bli kul!

Titta in på CDON's bokrea 2011, finns en hel del roligt att fynda där! Snålar ni? Gå till biblioteket!


Kakel, musli och fiskbullar - the weekend in pictures


Ja..så var då ännu en helg förbi och imorn är det måndag, igen! Här följer lite bilder på vad familjen Hansson sysslat med. Fotografen är min kära systerpyster!


Med solglasögon som skydd gick jag och pappa loss på köksinredningen! oj så kul man kan ha med hammare och kofot!
<3Gjorde egen musli, att köpa är för jävla dyrt!Mumsfilibaba!! Love it! <3Letade upp mummus gamla kökssoffa som stod under allt bråte på vinden. Släpade ner den helt själv för trappen, yes jag är megastark! Här är den precis nymålad, den var grön innan. Kommer bli fettsnygg i vårt nya kök!
Alla har snackat om fiskbullar i evigheter så jag var fanimej tvungen o prova! Jag vägrade kokt potatis för det är så jävla äckligt, det blidde klyftpotatis till, och som till alla mina maträtter, ketchup och smörgåsgurka! Haha, det passar fan till allt!


Denna vecka blir jag kvar på Gotland, min behandlare skulle vara ledig så jag bad att få vara kvar hemma. Ska bli skönt. Jobba måndag tisdag sen renovera kök. På torsdag fyller papi år så då ska jag baka semlor till honom och på lördag blir det revy med papi, syss och Micke!

Kakel och tid för att vara hemmabarn!

Sitter här, en lördagkväll i soffan. Tv:n är igång och jag ser Melodifestivalen tillsammans med pappa och syster. Dagen har jag och pappa spenderat med att banka ner kakel i köket. Oh my god! Det satt hårdare än förväntat och det tog några timmar. Med varsin hammar och kofötter och allt möjligt skit kämpade vi oss svettig och jag, lite blodig. Utrustad med pappas solglasögon gick jag lös, och det var faktiskt riktigt kul. Vilket underbart sätt att få ut extra energi på, haha! Numera är köket lite halvdant, taket är färdigtmålat, resten står och väntar på att få bli klart. Spånskivan som förut var täckt med kakel är lite hål här och var i, ja vi var lite för hårdhänta. Så nu är råttorna välkomna att dansa på bordet med oss om de vill ;) Det är ganska nice att vara sjukskrivet hemmabarn just nu faktiskt! Efter utrivningen gjorde vi rotfruktsgratäng med qourn o beasås och sen gjorde ja musli. Ser fram emot frukost imorn så att jag får smaka hur det blev! Även godisträning på G här hemma, det är juh trots allt lördagkväll. Evy lär bli bra. Haha!

Bästa reklamen någonsin!Det här måste helt klart vara den bästa reklamen på länge! Kan inte låta bli att skratta varje gång jag ser den! Love it!

Svenska modeller tillåts vara magra som anorektiker

Skärpning Sverige! Det är dags att modesverige tar sitt ansvar och ställer lite högre krav på modellerna. Det skall inte vara acceptabelt att vara anorektiker. Jag talar av egen erfarenhet när jag påstår att det är inget fint eller glamoröst med anorexi. Det är ett rent helvete, det är vad det är. Det är djävulens karusell och har du väl klivit ombord på det, ja då måste du kämpa med näbbar och klor för att ta dig levande ur det. Självklart är det inte modeindustrins fel att vi insjuknar, det kan finnas tusen olika anledningar. Ännu oftare saknas anledning, det bara blir. En farlig spiral som tar dig djupare och djupare ner i skiten. MEN om vi kan förebygga antalet kvinnor och män som insjuknar i en ätstörning genom att införa en BMI-gräns hos modeller, gör det! Var enda liten sak som kan motverka denna djävulska, manipultiva sjukdom är ett steg i rätt riktning. Många bäckar små heter det väl? Usch vad jag blir förbannad och upprörd. Nu går jag och lägger mig!

Titta på SVT:s artikel om detta här!

I want to break free

Nya idéer


Grått golv, vitt kakel och mörk bänkskiva..


..eller kanske med vita väggar och vitt golv?

 

 

 


...eller kanske tegel på väggen och ljust golv?


So guys, som ni märker är beslutsångesten fortfarande ganska stor i vår familj! Vi har inte kommit fram till något klokt än faktiskt. Det enda som är bestäma är körsbärsfärgade skåpluckor. So..  nu får ni ge tips om hur ni tror det kommer bli bra! Hit me!

Nellie the elephant

Jag fullkomligt älskar den här videon! Kära syss visade den för mig för länge sedan och då fattade jag inte mig på den. Nu tycker jag bara den är fullkomligt bedårande charmig! Så fort jag är på dåligt humör sätter jag i gång denna och det är omöjligt att inte dra på smilebanden, åtminstonde lite! Tack kära syss för att du gav mig denna =) Enjoy!Tunisia - Paradisets land

Sousse

 

 


Intill presidentpalatset
Medinan i Sousse
Port El Kantaoui


Extra inkomst - Ja, tack!

För er som känner mig så är ni medvetna om att jag blir galen av att inte ha något att göra. Som sjukskriven finns det inte mycket att fördriva dagarna med. Det första jag försökte med var att lista ut vilken utbildning jag ska börja på. Efter att ha undersökt "terrängen" och min lilla rostiga, igendammade hjärna insåg jag att det fanns så otroligt många yrken jag skulle kunna tänka mig att hålla på med. Civilingenjör, journalist eller varför inte sjökapten? Som ni märker vitt skilda världar. Därför gav jag upp det och insåg att "jag kommer hitta min väg när jag slutar leta efter den". (Keeping my fingers crossed really hard on that one!!)

Istället ramlade jag in på lite olika ekonomibloggar och så vidare, Har nu spenderat större delen av dagen med att läsa om vilka aktier och fonder jag borde investera mina pengar i. Lockande tanke!

I jakten på passiva inkomster snubblade jag över en sida som rekommenderade bux.to. Detta är en internettjänst som erbjuder PTC, payed to click. Vilket innebär att man klickar på en länk till en hemsida, är kvar där i 30 sekunder, och får betalt en viss summa pengar för det. Visst, inte så passivt tänker ni då. Men man får även betalt om man rekryterar fler medlemmar, därefter kommer du sedan kunna tjäna pengar på även deras klick. Detta innebär att så fort du rekryterat ett X antal personer kommer pengarna fortsätta att komma in även om du inte behöver göra särskilt mycket jobb.

Man skall alltid vara skeptisk emot dessa sidor, låter juh för bra för att vara sant. Men efter att ha forskat runt lite om det tänker jag onekligen ge det ett försök. Det skadar juh inte att få lite extra cash varje månad! Speciellt som arbetslös ;)

Detta är exemplet dem ger på hemsidan:

Earnings Example»
You click 10 ads per day = $0.10»
20 referrals click 10 ads per day = $2.00»
Your daily earnings = $2.10» Your weekly earnings = $14.70»
Your monthly earnings = $63.00

Det går dessutom att köpa referrals av sajten för en mindre summa pengar. En summa man fort tjänat tillbaka.

Vill ni också prova på detta?
  1. Skapa först ett Alertpaykonto. Ni behöver inte aktivera Ert kreditkort osv på en gång utan det räcker att registera sig vilket går väldigt fort. gå till http://www.alertpay.com/
  2. Registrera dig på bux.to och börja tjäna lite extra pengar idag!


Lovar att ni skall få en uppdatering hur det går!

Tjingeling!

Dags för en filmkväll?

Vad tror ni om denna film? Det var juh ett suveränt program när vi var små så det kanske ännu funkar. Hållar tummarna för det i alla fall!

En film som jag måste se. Alla som har sett den verkar älska den!

Jag vet att jag är otroligt seg och att The Social Network inte är så ny längre. Men jag vill se den och ska ta mig i kragen och göra det ockå.

Efter tio

God morgon världen!

Sitter tillsammans med syster i soffan och tittar på nyhetsmorgon. Skön start på dagen måste jag säga! Snart börjar Efter tio och då ska dem diskutera Facebook och deras negativa respektive positiva effekter. Tex. hade en tjej lyckats hitta sin filippinska biologiska mamma genom FB. Detta ångrade hon sedan i efterhand. De ska även ta upp Facebooks del i jasminrevolutionen. Kan bli intressant!

RSS 2.0
¨