Anpassad sökning
bloglovin

Stöd insamlingen Hakuna Matata och rädda liv!

De senaste 90 dagarna har 29 000 barn under 5 år avlidit i Afrikas horn. Unicef är på plats och att räddar liv och behandlar undernärda barn. De ser också till att utsatta familjer har tillgång till rent vatten, sjukvård och skola.

Barnen drabbas, som alltid, värst i katastrofer. Unicef gör allt de kan för att ge alla barn den hjälp de behöver. Men mer resurser behövs för att kunna hjälpa alla.

Din gåva behövs nu!


 

Kate Holt/Unicef


 

Några exempel på vad dina pengar kan användas till:

306 kr räcker till 1 350 påsar näringspulver, som ger ett undernärt barn alla de livsviktiga vitaminer och mineraler som behövs för att överleva och växa.

540 kr räcker till 150 påsar Plumpy Nut, en näringsrik jordnötskräm som kan rädda livet på ett undernärt barn. Krämen är särskilt framtagen för att hjälpa undernärda barn att snabbt gå upp i vikt.

1 160 kr räcker till 2 000 påsar vätskeersättning, som kan snabbt och effektivt bota uttorkning som följd av svår diarré.

 

 


Jag har därför startat en insamling på Unicef's hemsida. Gå in på http://www.unicef.se/egna-insamlingar/hopp och ge ditt bidrag där! Varenda krona är värdefull!Ge 50 kr med SMS! Skicka KÄMPA HOPP till 72 900

eller

gå in här och ge ditt stöd! --> http://www.unicef.se/stod-oss/afrikas-horn?fr=hoppKate Holt/UnicefKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se