Anpassad sökning
bloglovin

Swimming with dusky dolphines!

Lordag har! & vilken underbar lordag det ar! Klockan ringde tio i sju imorse. Tio minuters snooze sedan upp och laga grot som vanligt. Vi ar valdigt duktiga och bast i varlden pa att laga mat kan jag tala om! Sa de sa!

Eftersom vi hade slatt camp precis utanfor foretaget som vi skulle ut och simma med sa gick vi bara over vagen for att komma dit. Mycket smidigt. Fick som tur var valdigt bra wet suits for fy tusan va kallt det var i vattnet! Men oj vilken grej. Sa jakla haftigt assa, verkligen obeskrivligt. Vi hoppade i vattnet dar det var en stor samling delfiner, ungefar 100 st. For att gora delfinerna intresserade sa att det stannar kvar och leker med en sa maste man underhalla dem. Det gor man bast genom att sjunga, gora en massa ljud, dyka nerat och snurra runt i vattnet. Alltsa: Uppfora sig som en delfin! Sa jakla roligt for det kom sex stycken simmande rakt emot mig och Emma och vad tror ni Emma gor? Jo hon borjar skrika! haha! Hon har dromt mardrommar om delfiner som biter henne! Sa jakla haftigt nar jag simmade i cirkel med en delfin och efter ett tag kom annu flera och det var typ 5-6 delfiner som simmade runt mej. Verkligen Topp fem pa denna resa! Helt klart!

Nar vi antligen kom upp ur vattnet sa visade det sig att de hade duschar dar sa vi sprang efter vart shampoo och passade pa att fa oss en skon varm dusch! (Det hander juh inte allt for ofta eftersom vi bor i en bil) Delfiner ar valdigt pilska djur visade det sig ocksa, ett av fa djur som har sex bara for att det ar skont. Tydligen hade dem undersokt hur ofta och en hona dem undersokte hade sex FEM ganger med TRE olika hanar pa 2,5 MINUT!!! Haha! Inte ar dem trogna de dar djuren, tydligen helt omojligt att veta vem som ar pappa till ungarna. No kidding!

Ikvall bar det av mot Wellington, imorgon skall vi bestiga en vulkan, pa mandag ar det tandem bungy jump och pa tisdag aker vi mot Hobbito, dar dem spelade in Sagan om ringen. Tiden gar alldeles for fort och snart ar det vidare mot Rio. Laskigt!!

Love!

Kommentarer
Postat av: Morgan

Såg just ett program me Jeremy Clarkson när han va på NZ. Han testade på en sån där Zorb. Asså en stor uppblåsbarboll man hoppar in i o rullar ner för en kulle. Hade nog varit grymt kul.

Iaf, jäkligt coolt me delfinerna. Lite småavis är man allt:D

2010-03-20 @ 19:14:51
Postat av: Suzanne

Jag blir avis på er ;)

Delfinerna lyste med sin frånvaro när jag var på delfintur i Röda havet.

Men snorkla gjorde jag:)

Puss o kram

2010-03-28 @ 09:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se