Anpassad sökning
bloglovin

Singing in the rain!

Vi har blivit valsignade med regn! Trodde aldrig jag skulle saga det men jag och Emma blev barnsligt lyckliga igar nar det borjade regna pa kvallskvisten! Gud sa skont. Antligen blev det iaf liiiiiite svalare. Sprang ut i regnet och satte kurs mot affaren. Vi var juh trots allt tvugna att sorja/fira att vi enbart har tre veckor kvar av resan. Val i affaren hittade vi det ultimata caramelglass! Oj sa gott! Da var klockan halv ett pa natten insag vi lite komiskt. Annu varre var att da, halv ett pa natten i ett regnigt Rio sa var det fortfarande 28 grader varmt! Tur man inte bor har pa heltid! Lyckligt frossade vi i oss hela glassen i underslafen pa var vaningssang. Mycket mysigt!

Idag har varit en valdigt intressant dag. Gick till stranden och eftersom det blaste lite var det superskont! En svang inforbi affaren innan sen blev det frukost pa stranden. Utrustade med baguetter, applen, bananer och vinddruvor avnjot vi en mycket fin frukost! Pa stranderna gar det omkring manga forsaljare av olika slag. En av dem, en kille fran venezuela, cirka 25-30 kanske, satte sig vid oss. Pratade pa mycket knaglig engelska och vaaaaldigt mycket spanska om de vackra smyckena han gjorde. Sa sa han att han skulle gora varsin present at mig och Emma. Kallade oss princessa och liknande och var verkligen jatterolig, aven om det ibland var svart att forsta vad han menade. Tur att jag fortfarande minns lite spanska sa jag forstod vad han menade =p Efter 15 minuter fick vi varsitt par oronhangen som han hade gjort medans han satt och pratade med oss. Jag fick med fjarilar pa och Emma med musiknoter. Jattefina! Sa harlig kille. Han dopte om oss till Josefinita och Emimita och vinkade och sag glad ut varje gang han sedan gick forbi oss pa stranden! Harligt folk har! =)

Fick sedan underhallning av tre killar fran Uruguay som aven dem pratade knaglig engelska. Men, med lite engelska, lite spanska och mycket kroppssprak kan man latt forsta varandra! Vid femtiden borjade de regna lite sa vi skyndade tillbaka till hostelet.

Hostelet som foresten ar jaaaatteackligt! Duscharna och toaletterna ar riktigt snuskiga och det stinker piss och annat snusk. Fraga mej inte vad! Att det ar smutsigt gor inte, kulturen ar anda annorlunda har an vad den ar i Sverige men nar toaletterna ar ackliga... nej det gillar vi inte! Det positiva ar iaf att personalen ar supertrevliga, vi bor nara bada stranderna och det ar gratis internet. sa man skall inte bara klaga!

Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se