Anpassad sökning
bloglovin

Th Khao San

Tjao!!

Efter en dramatisk flygupplevelse ar vi antligen i Bangkok! Javla kineser, dem kan juh inte flyga flygplan alls, hade nog gjort det battre sjalv skulle jag tro! Nar vi lattade efter mycket turbulens landade pa Bangkok flyglats var det varldens ko till taxi. For cirka 300 bath tog vi oss till hostelet dar det sjalvklart hade uppstatt ett problem! Vad annars?! argh! Dem hade "glomt" att fa en gast utcheckad sa det fanns inte tillrackligt med sangar for att vi skulle fa plats! Det ar juh inte direkt det man vill hora nar klockan borjar nara sig halv tva pa natten och man varit pa resande fot i snart tre dygn! En thailandare som forsoker ursakta sig och en arg och trott Josefine ar ingen bra combo! Vi blev iaf visade till ett guesthouse lite langre bort som visade sig var riktigt bra. (& for cirka 15 minuter sedan kom precis samma pojke som visade oss hit med fyra nya gaster som inte heller fick plats dar, snacka om bra hostel)

Dagen borjades med en lang och valbehovlig dusch! OMG det var skont, att laggas till bor kanske att vi endast duschat en gang innan detta sedan vi lamnade Sverige, not nice! Nyduschade och fina begav vi oss ut for att fynda pa Khao San Road market. Vilket visade sig vara valdigt kaotisk!

Det ar tydligen fredag (eller?!) idag sa vi tankte nu bege oss ut mot Bangkoks gator for att se vad de har att bjuda pa!

Rock'n'Roll Darlings!


Kommentarer
Postat av: Suzanne

Det går undan på er resa.Pratade m Jessica som sa att ni skulle stanna några dagar bara.

Skönt att komma till värmen?Förstår att ni inte luktade speciellt gott haha!

Här snöar det varenda dag

Sköt om er Puss o kram

2010-01-07 @ 16:00:47
Postat av: Henrik

Alltid är det något som ska krångla, skönt att det löste sig till slut. Kan tänka mig att det var skönt att äntligen få ta en dusch. Vet hur fräsch man känner sig när man varit på festival några dagar utan att duscha... Läser du förresten kommentarerna? :-) Ställde ett par frågor i "From Hongkong to Bangkok"-inlägget.



Abrazo!

2010-01-07 @ 17:35:34
Postat av: Morgan

Skönt att ni är ifrån snökaoset i Kina!

Pratade föresten med din mor på båten igår.

Se nu till att bli riktigt bruna.



Kram Morgan

2010-01-08 @ 14:51:51
URL: http://bitoklandmofo.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Bli inte rånade bara!

2010-01-08 @ 16:29:49
Postat av: Josefine

Mamma: ja det ar underbart att vara i varmen, inte som kalla beijing direkt!



Henrik: haha de ar sa sant, enda skillnaden ar att pa festival da ar juh alla andra lika snuskiga och ackliga.. sa var det inte har haha!



Morgan: vi jobbar hart pa brunheten, hoppas att kunna gora dej nojd!



Lovisa: haha sa klart inte, vi haller hart i vaskorna!

2010-01-09 @ 15:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se