Anpassad sökning
bloglovin

Moppetur & Koh Phi Phi

Vi overlevde moppeturen pa Koh Phangan, vilken befrielse =p haha! De forsta som hande var att vi efter cirka 150 meter skulle svanga. i korsningen stod en bil som ocksa skulle svanga. detta resulterade i lite kortslutning i Emmas lilla hjarna och hon borjade att skrika. mycket roligt da alla pa hela gatan vande sig om och studerade oss. Emma i skrack och jag i asgarv! haha.. mycket intressant start pa turen. eftersom landskapet pa phangan mycket liknar det norska landskapet sa var det juh med lite forvaning som var moppe orkade sig upp for alla backarna med bada oss tva.. lite halvlaskigt var det faktiskt ibland. efter att ha besokt tva sa kallade vattenfall var det med lite besvikelse vi intog en lunch (vilket ocksa ledde till annu mer besvikelse iofs) Nagra timmar pa moppen sedan begav vi oss tillbaka till Haad Rin dar vi bodde.

Batturen till Krabi gick bra. Med sovbat innebar en tunn madrass pa golvet i en stor sal. Lite intressant och man fick nastan lite gympasalskansla over det hela! aja, vi overlevde natten och kom pa ratt buss mot Krabi iaf. Val i Krabi insag vi att vi skulle dissa Krabi for dem nagot mer populara och vackra Phi Phi oarna. Det gjorde vi ratt i! Nu har vi spenderat tva dagar (eftermiddagar iaf) mer eller mindre pa stranden med vara bocker som vi knappt kan slita oss ifran. Riktigt skont att vi antligen har tid med och sola faktiskt. Skall bli skont med Malaysia ocksa dar planen ar att i princip bara sola! haha! Imorgon tankte vi ta oss till den mindre av phi phi oarna, dar dem spelade in the beach! Dar blir det formodligen lite snorkling. Betydligt lattare an att dyka!

En annan sak som hant ar att Emma fatt har i sin mat bada gangerna vi atit har pa Phi Phi. Helt sjukt ackligt och man vill bara spy. Idag vagrade vi att betala. Mycket smart gjort av oss! Jakla snuskthaifolk!
Igar blev jag btw pakord av en thaigubbe och hans matstand. kul! not!

Love u! (och ar snuskigt avundsjuk pa din tatuering jessica)!

Kommentarer
Postat av: Henrik

Tjoho! Kul läsning som vanligt. Körde du någonting då? Lätt att sitta där bak och vara kaxig haha :-)



Visserligen är Jessicas tatuering toksnygg, men inte behöver du vara avundsjuk, din är ju lika fin :-)



Här hemma har det kommit ännu mer snö och det har varit riktigt kallt! Var runt 10 grader för nån dag sen, brrrr! Ni vet inte hur bra ni har det :-)



Kramar och blöt snöboll i nacken :-)

2010-01-28 @ 21:48:57
Postat av: Jessica

Kör inte omkull och kissa på mobilen bara :D



Ja, jag vet, den är skitsnygg. Så toknöjd, blir lite kär i den varje gång jag inser att den sitter på min arm. Sjukt bra!!! Lite sugen att göra andra armen med! haha.



Puss på dig snygging. Kom hem hel!

2010-01-28 @ 22:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se