Anpassad sökning
bloglovin

Grattis Papi!

Ja ma han leva, ja ma han levaaaaaaa (jo jag sjunger faktiskt sa pass bra)
Grattis pa fodelsedagen Pappan, hoppas du far en underbar dag med en massa semlor! (riktigt advunsjuk pa att jag inte far nagon)

Grattis till dej ocksa Alex, love of my life! Hoppas din dag ocksa blir fantastisk och drick inte for mycket, haha!

Nu ar vi da antligen i Australien, Surfers Paradise. Maste saga att ni kommenterar otroligt daligt for nagot sa radikalt som vi gjort, trakmansar!! Kan man juh lika garna sluta och skriva. Iaf,vi tog planet fran Kuala Lumpur, en riktigt trakig flygplats, hade faktiskt hogre forvantningar da det verkar vara knytpunkten i Asien. Jaja, en affar gillade vi iaf och det var en godisaffar med massa godis, notter och torkad frukt. Det braiga med den har affarn var att man fick provsmaka allt innan man kopte nagot, och i princip hur mycket man ville ocksa. Sa vi gick omkring en god stund och smakade nastan allt som fanns innan vi med omsorg valde ut lite godis och frukt att gora av med vara sista malaysiska pengar pa. Mums!

Som vanligt sog flygresan dock, tog dryga 8 timmar och vi fick knappt nagon somn alls. Sa helt slutkorda landade vi precis innan klockan 08:00 australiensisk tid. Blev inte direkt battre av att dem knappt tankte slappa in mej i landet. Forst fragade en tant ut mej, vart skall du bo, hur lange skall du vara har, skall du jobba, vem reser du med, vart har du varit innan, hur lange da, vad jobbar du med i sverige etc.. hm konstigt tankte jag nar hon val slappte igenom mej, da tog det ungefar 5 sekunder sedan hogg en kille mej och borjade stalla samma fragor fast annu flera. crazy!! Vi lyckades smuggla in kinesiskt salt och svenska akta havregryn iaf, vilket vi ar ganska stolta over for man far inte ta med mat in i landet, haha!

Trotta som vi var sa somnade vi i nederslafen pa var sang mellan 12 och 18, gjorde oss sedan i ordning och gick med alla pa hostelet till en nattklubb, hade ganska kul med nagra finska tjejer =) idag har det varit slott, lite sol och bad pa stranden och nu ikvall har vi varit ute pa en joggingtur, riktigt skont att fa springa av sig lite energi!

Men nu skall vi ga och laga lite mat so later guys!!

Kommentarer
Postat av: Morgan

Jag kommenterar väl ändå?

Jaja, iaf, hur många är det som läser eran blogg?

Undrar bara lite:D

Ta de lugnt i Aus nu, läste Meas blogg. Hon hade badat i ett hav av portugisika örlogsmän, inget roligt!:P

2010-02-10 @ 17:20:21
Postat av: pappan

Tack för sången, (ja såg att det lät bra) ni har det naturligtvis varmt o svettigt här är det svalt o skönt inge mygg inge fluga inge svettiga lakan helt underbart.(ställ nu inte till nå kravaller o inbördeskrig i Aus)

puss o kram

2010-02-10 @ 19:32:45
Postat av: Henrik

Hörru, Fröken Hansson! Jag håller med Morgan (kul att ses förresten!) Tycker att vi är rätt bra på att kommentera!



Helt rätt gjort att skippa Malyasia, är ju ingen mening med att stanna kvar där om ni inte trivdes. Hoppas att ni får det bra i Australien nu. Akta er för bumeranger och drick inte för mycket Fosters :-)



Kramar och en mulning :-)

2010-02-10 @ 22:40:56
Postat av: Bobi

AUSSIE AUSSIE ASSUIE! Om ni ser joe hachem kan ni ta ett kort va? OCH TA MED EN KÄNGURU DEN HÄR GÅNGEN!! Eller en gecko. Mull på er!

2010-02-11 @ 08:35:26
Postat av: Suzanne

Du,vi är några stycken som skriver hela tiden!!!!!!

Hoppas att det nu blir kul i Aussi....

Jag undrar bara hur det gick med mina magdanskläder som du skulle köpa????

Pussar o kramar

2010-02-11 @ 09:26:37
Postat av: Ewa

Ja läser din blogg men kommenterar inte men vi mailar, har lämnat din blogg adress till Billie hoppas att det går bra. Kram o ha det bra "down under"

akta dig för sharks............

2010-02-11 @ 12:57:07
URL: http://frombeijingtonewyork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se