Anpassad sökning
bloglovin

Valentine's Day

Hej hopp!
Idag har vi haft en riktigt skon dag! Borjade med superfrukost, yoghurt (med museli och san museli med tusen fruktbitar i inte nagon san billig museli) samt morkt brod med advokado och paprika! Oj sa gott! Vi lyxar verkligen till det dem sista dagarna i Sydney! haha! Efter det promenerade vi till Botanical Garden och mot Operahuset, fick en massa fina bilder och blev rent ut sagt ranade i en kiosk! Fick betala 50 javla kronor (ursakta spraket) for en flaska vatten! Snacka om att utnyttja de stackars torstande turisterna! Efter det gick vi tillbaka till Botanical Gardens och bredde ut oss pa var filt och njot i solskenet! Hade lite picknick med en mumsig pastasallad vi tagit med oss!

Tog oss sedan till Town Hall eftersom vi bestamt oss for att ga pa bio ikvall. Det blev Valentines Day eftersom vi hort att den skulle vara bra. Utrustade med den storsta ladan popcorn och en vatten myste vi ner oss i biostolarna och sag filmen. Ganska rolig och en valdigt mysig film! Forsta gangen pa dejt for bade mej och Emma. And believe me, it was the best date ever! haha!

Lite roligt for det bor en finne pa vart rum som aven jobbar i receptionen. Han sa till oss att det var chill att jobba nattskift for man kunde supa anda, sitta och dricka ol i receptionen och ingen skulle marka. Imorse kom han och hans kompis instaplande pa rummet och skrek i princip att det hade varit the craziest night ever. Tydligen hade nagon haft fest i game roomet och forstort sprinklersystemet sa det borjat spruta vatten. Killen fick ett langt sar pa ryggen sa man i princip sag anda in till benen och hela receptionen samt convenience store bredvid hostelet blev oversvamt med vatten. Sa jakla komiskt!

Jag har aven gatt och blivit lite emo. Igar i duschen (ja Morgan, allt hander pa toaletter) sa lyckades jag kora in hela fingret i min rakhyvel sa alla tre bladen lyckades skara mej ganska djupt och ajigt! Tur man har Emma som kan plastra om en! Lovely!


Saknar er! pusspuss

Kommentarer
Postat av: Morgan

Sen när behöver du raka dina fingrar?

Så hårig är du la inte!:D

Förblöd nu inte bara:D <3

2010-03-06 @ 18:03:40
Postat av: Josefine

haha! bara nastan! nej jag skulle juh gora rent skiten! damn it! <3

2010-03-07 @ 09:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se