Anpassad sökning
bloglovin

Royal Botanical Garden & Darling Harbour!

Tja!
Idag har varit en superskon dag. Startade med havregrynsgrot till frukost, sen snorade vi pa oss gympadojorna och begav oss ut pa en rask promenad mot royal botanical gardens! Dar strosade vi omkring och tittade pa blommorna (paminner lite om Ferdinand right?;)) haha! gick ut och tittade pa utsikten mot operahuset och harbour bridge, valdigt fint! Promenad hemat och efter en dusch blev det en skon lunch! Tyvarr borjade de regna sa vi fick stalla in vara picknickplaner. Tog tunnelbanan till operahuset och satte oss pa Starbucks och spelade kort. Emma drack en Caramel hot chocolate och jag en caramel latte, sa mumsigt gott! Det suger att Starbucks inte finns i Sverige! I duggregn promenerade vi sedan mot Town Hall och Darling Harbour. Efter en halvdan mudcake i Harbour side shopping center fick vi kopa ett paraflax for numera regnade det ganska sa bra. Tog oss hem i regnet och gjorde en mycket mumsig pastasallad! Alska spontana dagar!

Imorgon hoppas vi pa battre vader sa vi kan ha var picknick som vi langtar efter! Regn e sa trakigt! Oj sa mycket planer jag och Emma gjort infor sommaren, ni skulle bara veta! Vi kommer vara helt fullbokade hela sommaren, haha!

Love u!

Kommentarer
Postat av: Henrik

Men oj så jobbigt att det regnar! Här snöar det :P. Ni ska vara glada som inte har behövt uppeleva den här vintern. Det känns som att de flesta har tröttnat på snön nu och vill ha vår, (jag vill definitivt ha vår nu!)och ni lär väl komma hem lagom tills den har anlänt :-)



Snöiga kramar



2010-03-05 @ 13:22:47
Postat av: Morgan

Men så bra att du är uppbokad hela sommaren för jag kommer ändå inte ha tid att träffa dig!:P



Skämt åsido, lite Morgan finns de väl alltid plats för:D

2010-03-06 @ 00:11:58
Postat av: Josefine

Forstar att ni e trotta pa snon, de hade jag ocksa varit!



Morgan du ar val ute pa stora havet i sommar?

2010-03-06 @ 11:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se