Anpassad sökning
bloglovin

Mitt langsta dygn nagonsin!

Ja sa igar bar det antligen av emot Sydamerika och Rio de Janeiro! Vid 19.30 lyfte planet som skulle ta 11h45m till Buenos Aires. Men innan det, sjalvklart en massa krangel som vanligt nar vi skall aka vidare nagonstans. Forst slappte dem inte ut oss utan biljett ut i fran Argentina. Vilket var snabbt fixat eftersom vi spanat in en biljett i forvag! 13 april avgar det fran Buenos Aires mot New York med mellanlandning i Bogota. Tung resa det med! Nar detta var fixat meddelade tjejen i incheckningen att vi var tvungna att hamta ut vart bagage och byta flygplats i Buenos Aires for att ta vart connection flight mot Rio.... Nagot vi inte var medvetna om! Fragar snallt och stressat om vi verkligen har tid till det? Nej svarar hon forvirrat men arligt. De maste blivit nagot fel. Sa nar hon snallt undersoker det star vi aterigen och blir hyperstressade! Efter ett tag sager hon at oss att losa det pa plats i Buenos Aires... Nara bristningsgransen!! Men hon sager snallt att antingen hinner vi med ett annat plan med ett annat flygbolag (fast samma flygplats) som dem far sta for.. Eller sa far vi en hotellnatt betald och ett morgonflyg med deras eget bolag! Springer vidare mot passkontroller och allt annat stress. Hinner med planet (enbart for att det ar forsenat)

Trakigt nog sog flygplanet, ingen egen tv har inte. Det fanns en stor gemensam tv som visade tre trakiga filmer. Som tur var lyckades vi bada fa nagra timmars somn iaf! Val i Buenos Aires hann vi ocksa med ett kvallsflyg mot Rio de Janeiro. Aven detta forsenat! Eftersom vi akte fran Auckland 19.30 och landade i Buenos Aires ungefar samma tid sa har detta varit vart langsta dygn nagonsin! 15 timmar skiljer landerna at och vart dygn den 26 mars blev helt plotsligt 39 timmar langt! Tank er de! Man skulle ha tiden att antligen vara hur effektiv som helst.. Synd bara att vi satt fast pa ett flygplan.

Idag har vi sovit alldeles for manga timmar, vaknade halv tva och begav oss mot Impanea? (har ingen aning om hur stranden stavas men iaf stranden precis brevid Copacabana) Underbart att bo tva minuter bort ifran stranden!

Later!

Kommentarer
Postat av: Henrik

Det är ju något som strular varenda gång ni ska flyga, men å andra sidan så får man se det positivt, det har ju alltid löst sig till slut :-) Hoppas att ni får det riktigt härligt i värmen nu :-)



2010-03-28 @ 19:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se