Anpassad sökning
bloglovin

Still in Hong Kong

Darlings! Vi ar fortfarande i Hong Kong. Gardagen avnjots med en romantisk middag pa en italiensk pastarestaurant! Jag, Emma, var nyblivna bebis (en mega stor bagagevagn), ett liveband och lite pasta... kan det bli battre?! Formodligen! haha

Kan meddela att denna natt var formodligen en av de skonaste och mjukaste hittills! Stolarna vi anvande som sangar var mycket (och da ar jag serios) mycket mjukare an de sangar vi sovit pa i Beijing! Funny! Sov ganska gott mellan 22-7, inte illa pinkat! Efter en frukost och lite internet har vi battrat pa vara skills i kortlek! Nu mera mastare pa alla spel! haha! Nu aterstar iaf inte sa manga timmar tills det bar av till Bangkok! Ska bli skont med varme. Fran Bangkok aker vi formodligen vidare mot Laos och huvudstaden Vientiane for att ta oss emot Vang Vieng & Luang Prabang =) Kan bli spannande!

Saknar er dar hemma och onskar ni kunde vara har!
Puss&Kram


Kommentarer
Postat av: Henrik

Behöver ni verkligen en "megastor" bagagevagn? Vill minnas att du sa att ni inte skulle ha så mycket packning? (kanske bara finns en storlek på vagnarna iofs, vad vet jag?)



Ha det bäst i Bangkok!



Puss på Prabangen!

2010-01-06 @ 11:00:31
Postat av: Morgan

Ja som trodde ni skulle stanna en stund på varje ställe:P

Antar att ni flyr kylan bara:D



2010-01-06 @ 13:16:36
URL: http://bitoklandmofo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se