Anpassad sökning
bloglovin

Penang

Sa jag minns knappt vad jag skrivit och inte skrivit.. hm..

Koh Phi Phi var juh trevligt, blev lite sol och bad och en massa Twilight, vi missar nastan semestern pa grund av de bockerna, haha! Valdigt turistigt och svenskt ar det dock, blir nastan lite for mycket. Svenskar over allt, usch ja! Lite roligt for en av kvallarna nar vi var ute och tog nagra ol traffade vi nagra svenskar som vi totallurade. Vi sa att Emma var irish (vad annars med det roda haret och fraknarna) och att jag var fran Australien (de flesta gissar faktiskt de, tar det som att jag larde mej nagot i Oz iaf) sa klokrent iaf att dem gick pa de, dumma svenskar =p haha! Helt plotsligt kom det en kille fram till oss o sa typ ni ar fran gotland, ni heter sa och sa. typiskt! Emma kande igen en av dem men annars hade vi inte sett dem forut. Lilla lilla varld!


I fredags akte vi ut med long tail bat runt Phi phi oarna. Det var ganska kul. Vi snorklade vid ett stallet som heter shark point, valdigt overskattat. Knappt nagra fiskar alls och valdigt trakiga koraller. Uscha! Lunchen intog vi pa Bambo Island pa var stulna filt fran flyget mellan finland och peking. Uppenbarligen ar gront en valdigt attraktiv farg for larver for i traden hangde de fullt av larver som bestamde sig att landa pa var fina filt. mycket irriterande nar vi forsokte sova middag (kvallen innan kom vi inte hem foran narmare halv fem och vi gick upp vid atta sa somn var valdigt behovligt) jakla larver! Efter lunchen akte vi forbi Mosquito Island och snorklade pa ett nytt stallet, dar struntade vi dock i det och lag kvar pa baten och solade. Mycket skont! Lite coolt var iaf Monkey Beach. Stranden kryllade av apor och dem ar juh sa sota! haha. Vi hade fatt radet att inte ta med nagon mat eftersom de jaklarna alskade att jaga turister med mat. Som tur var lydde vi det radet. Men det var ganska underhallande att studera de turister som faktiskt hade mat med sig. Blev jagade som tusan runt pa stranden! Aporna e juh sa sota ocksa, sma apbebisar som klangde fast pa sina mammor i hopp om att inte ramla av. Jattesota! Jag vill ha en apbebis. Vi har dock bestamt att jag skall fa vara Emmas apbebis, tom plocka loppor ur haret. Awesome =p Efter Monkey Beach akte vi vidare mot Maya Bay, stranden dar dem spelade in The Beach. Oj sa overskattat det var, inte alls sa vackert som vi forestallt oss. Dock raddade ett kexpacket och en Pringlesrulle var eftermiddag och vi njot av solnedgangen pa stranden =p haha! Hemfarden gjorde vi samtidigt som solen sanktes ner i havet, otroligt vackra farger pa himlen! Underbart!

Igar bar det av klockan 9 med bat tillbaka till Krabi. Vid elva tiden gick sedan farden vidare med minibuss mot Malaysia. Helt okay tur och vi kom fram runt atta pa kvallen. Blev valdigt mycket twilight gjort och jag ar nu inne pa fjarde och sista boken. Vart skall mitt liv ta vagen efter de? I dunno! Nar vi kom fram gick det dock mindre bra. Dem firar tydligen nagon festival har just nu, Shiva eller natt sant. Vilket innebar att precis alla boenden var fullproppade, vi gick runt bra lange innan vi gav upp och gick in pa ett finare hotell och kollade. Vilken tur vi hade, forst sa dem att de var fullt sedan precis nar vi skulle ga kom en gubbe o sa att de hade ett rum ledigt! Lycka! Vi slangde fram kreditkortet och sprang upp innan nagon hann ta de =p Kvallen avslutades med lite garlic nudlar, mums! Vi har juh blivit besatta av garlic bread har nere, de e typ de enda vi ater! haha. Men har i Malaysia verkar det vara mer ovanligt an i Thailand. Vet inte riktigt hur vi skall klara oss om jag skall vara arlig.

Imorgon bar det av mot stranden, cirka 40 minuter ifran Penang. Skall bli skont att byta stad mot strand. Penang verkar vara en ganska trist stad. Dessutom luktar det som i Indien och det kryllar av kineser och indier. Alla vilka aldrig verkat ha sett en svensk forut. Dem stirrar pa oss sa man har nastan lust och ga fram och ge dem en rak hoger. Uscha!

Saknar er loves!



Kommentarer
Postat av: Suzanne

Jösses kom nu inte hemsläpande med en apa :)

Är det bara bad o sol som gäller?

Pusspuss

2010-02-01 @ 09:53:21
Postat av: Josefine

dem e supersota faktiskt =p haha!

ja de e tankt sa. malaysia suger dock.. maste komma pa nagot nytt!

pusspuss

2010-02-01 @ 12:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se