Anpassad sökning
bloglovin

From Hong Kong to Bangkok!

Sa stryk det senaste om att hoppa av taget i Guangzhou! Det fick vi inte. Nar vi kom till Beijing West railway station visade det sig aterigen att kineser ar konstiga.. Man far inte saga att Hong Kong inte tillhor Kina men 1: man behover olika visum! 2: De har inte samma pengar! & 3: Vi fick var utresa fran landet KINA stamplat i vara pass nar vi hoppade pa taget till Hong Kong.. Some serious crazy stuff!

Efter mycket krangel och om och men bestamde vi oss for att kora pa Hong Kong iaf.. Vad skulle vi annars gora? Med risk for att annars missa taget checkade vi in oss och fick var lilla kupe. Dessa kupeer bestar av 6 sangar, 3 i hojd och vi hade varsin nederslaf! Vi hade fatt hort av Nathan pa hostelet att kineser alskar att aka tag och det basta dem vet ar att sitta pa dessa nederslafar och prata och diskutera.. Vilket fick oss att tro att vi inte skulle fa vara sangar ifred! Sa fel vi hade, vi blev ensamma i var lilla kupe hela vagen till Hong Kong vilket var superduper skont! Denna 24timmarsresa skulle kanske bli lite lugnare! Det kaotiska som foljer med det kinesiska folket ar juh spannande. Det spelades musik ur hogtalarsystemen, dem rokte och stojade och med detta kan tillaggas att vi inte hade nagon dorr pa var lilla kupe. Sa alla kineser som gick forbi tittade nyfiket in pa de trotta vasterlanningarna som lag inkurade i allt som fanns att fa tag i! For faktum ar att taget de forsta timmarna var superkallt! Sa dar satt vi, med dubbla tjocktrojor, jacka mossa vantar, 2 filtar var (varav en stulen fran flyget) + varsitt tacke och fros! Taget avgick 13.08 och runt tretiden var det juh dags for var dagliga powernap sa vi lade oss ner och sov.. vaknade runt halv tio..At varsitt apple, spelade lite spel och somnade sedan om! haha

aven detta tag hade dessa outhardliga huktoaletter, i gotta tell u! they're soooo nasty! forestall er detta: du ar pa ett valdigt skumpigt tag och maste ga pa toa! dar finns bara en huktoa med en liten stang att halla sig i sa man skall sikta battre.. Till detta hor att du inte kastar pappret i toaletten utan i en lite tunna bredvid, sa allas bajs & mens papper ligger dar och stinker! Det sag inte heller ut som om att pricka toaletten ar kinesernas basta grej... so nasty! men men! Val framme fick vi papper om hur vi skulle undvika att fa svininfluensan! alla ar juh sjukt radda for det har borta = mycket krangel! Eftersom vi inte atit nagot klokt pa 1,5 dygn gick vi direkt till McDonalds pa tagstationen och at lite, dar fick vi hjalp av en sot kinestant att bara brickan till bordet, mysigt!

Eftersom vi inte kunde bestamma oss for om vi skulle stanna nagra dagar i Hong Kong eller aka direkt till flygplatsen och hoppas pa att det gick nagot flyg sa bestamde vi oss att avgora det hela over en armbrytning. Emma stod for flygplatsen och jag for Hong Kong.. Efter en segdragen kamp vann jag men vi tog oss anda till en kommunal buss och hoppade pa i forhoppning om att komma mot varmare grader! Turen tog lite drygt en timme och vi fick en fin sightseeing i en stad som verkade vara mycket fraschare och trevligare an Beijing! Man kanske skulle kunnat sta ut har i nagra dagar.. what the hell! Nu sitter vi iaf har, i latsas Kina dar facebook ar tillatet och har bokat varsin biljett till Bangkok, flyget avgar imorgonkvall sa vi skall pysa runt pa flygplatsen i drygt ett dygn, kanns anda helt okay for da kommer vi undan med ungefar 2000 kr och det far det vara vart!

Hoppas allt ar bra med er dar hemma!
Love u =)

Kommentarer
Postat av: Henrik

Här har ni åkt ända til Kina, och så sätter ni er och äter på Mcdonalds? Va fan :-) Har någon av er med sig en kamera? Vore jättekul att se lite bilder. Apropå svininfluensan, du har väl vaccinerat dig?



Här hemma snöar det och är kallt, minus 6 står min termometer på just nu. Hopppas att resan till Bangkok går bra!



Kramar







2010-01-05 @ 15:08:56
Postat av: Lovisa

:) Saknar er!

2010-01-05 @ 15:12:55
Postat av: Suzanne

Hoppas det är bättre väder i Bangkok,så ni slipper frysa.

Det måste varit en häftig upplevelse att stå på muren

just nu är jag ombord på Visby o jobbar.

2010-01-05 @ 16:07:28
Postat av: Suzanne

Hoppas det är bättre väder i Bangkok,så ni slipper frysa.

Det måste varit en häftig upplevelse att stå på muren

just nu är jag ombord på Visby o jobbar.

2010-01-05 @ 16:08:47
Postat av: Morgan

Fan så du har hakat upp dig på dom där jävla toaletterna!:P

Haha xD

Hoppas ni får de bättre i Thailand. Såg just om snökaoset på TV, inte rowligt!



Puss o kramp!

2010-01-05 @ 19:54:18
URL: http://bitoklandmofo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se