Anpassad sökning
bloglovin

Vadda klader? Vi har juh semestaaaa!

Havregrynsgrot is the shit! Imorse ringde klockan halv sju, upp och kokade grot var det forsta vi gjorde! Vi skulle juh ta oss till Twin Towers som ar de hogsta i varlden for att titta pa utsikten och da skall man vara dar innan atta. Havregrynsgroten var delicious! Verkligen efterlangtat, vi har juh trots allt slapat pa 1,5 kg anda hemifran Sverige. Till och med Emma tyckte det var helt okay vilket ar ett stort framsteg! haha! Pa med joggingskorna och ut i trafiken! Dessvarre gick vi forbi vagen vi borde svangt in pa, och vid nasta vag satt det en stor ratta och at pa nagot sa dar ville Emma inte alls ga in, vi gick alltsa forbi och hoppades pa att det snart skulle komma en ny vag at det hallet vi skulle.... det gjorde de inte! Pa grund av ett trafiklyse som aldrig slog om blev vi fem minuter forsenade och hann inte fram till tornen innan atta. De slapper namligen 1000 biljetter da och om man inte ar dar da sa far man ingen. Vi gav upp och skall gora ett nytt forsok en annan dag. Istallet begav vi oss till alskade Starbucks for att ta en morgontreat! Det blev varsin hazelnut hot chocolate. oj sa mumsigt! det var sa man kunde forestalla sig all sno darhemma! smaken av varm choklad gjorde verkligen att man ville ut och aka pulka. markligt, haha!!

Morgan hall for ogonen for har kommer aterigen en toaletthistoria! haha. nar vi var inne pa en public toilett(en helt vanlig skandinavisk toalett) sa skulle jag stracka mej och ge emma var vaska. pa vagen tillbaka kom jag pa nagot satt at en dusch (varfor i helvete har dem duschar pa alla toaletter har i asien???) duschen satte igang och jag flog som ett skott av toaletten, radd som en fladdermus (internt skamt) sa, vi fortsatte alltsa var sightseeing genom staden, jag, helt nerduschad och fin! harligt right! Vi gick forst till Little India, inget markvardigt egentligen.. En indisk marknad och indiska restauranter. Men om man kanner asien ratt sa blir det battre juh senare det ar, och vi var juh relativt tidiga faktiskt! Efter det gick vi over floden och tittade pa en Moske foljt av Sultan Abduls building, dont ask my what it was.. vi laste bara pa kartan right! haha efter en svettpaus bredvid en fin fontan fortsatte vi mot National Monument som var en stor skulptur tillagnade de som kampat for Malaysia. Nar dem nu kampat! haha! I sculptur garden hangde jag i en skultur. inte sa bra gjort kanske men va fan, ingen malays ar sarskilt trevlig mot oss sa! trakigt faktiskt! Efter en nudellunch pa eftermiddagen sov jag middag nagra timmar, helt slut efter att inte kunnat sova nagot i varmen i natt. Istallet for att betala for fotmassage utnyttjade vi varandra och vara fossingar mar nu utmarkt I outta tell u! haha! underbart! Lagom nar vi kommit hem borjade det sporegna ocksa, och aska! tur att vi kommit in under tak iaf!

Blir bara en bild ifran Bamboo Island, Koh Phi phi, finns flera pa emmapling.blogg.se



Love u darlings!

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Vilka läckra brudar!

2010-02-05 @ 16:14:02
Postat av: Lovisa

Nu har jag lagt upp en ny header. hoppas det funkar o ser bra ut. :)

2010-02-05 @ 20:40:56
Postat av: Henrik

Surt att ni kom försent när ni gått upp så tidigt och gjort gröt till frukost. Men ni verkar ju ha haft en bra dag ändå.



Men jag är lite nyfiken på varför de byggde den där skulpturen bara för att de har kampat för Malaysia! Jag menar, hur jobbigt kan det vara att bo i tält när det är 30 grader varmt! :-)



Kommer du till Kalmar när du kommer hem så lovar jag att du ska få fotmassage ;-)



Pöööss

2010-02-06 @ 11:00:47
Postat av: Morgan

Jobbe? Naj semesta!

Kalmar borde bli nästa resmål efter allt ni har rest!

Vi är iaf två som är ense om det!

2010-02-06 @ 11:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se