Anpassad sökning
bloglovin

Iguazu

Tjao gott folk!

Sa efter 24 timmar pa en javligt skon buss ar vi antligen framme i Iguazu, den argentinska sidan tog vi oss till pa en gang. Lika bra det for det skall tydligen vara mycket vackrare har! Bussresan gick smartfritt, satena var supermjuka sa inge ont i rumpan har inte. Sov bort det mesta av tiden skall jag erkanna. Akte forbi ett ganska vackert landskap men trakigt nog regnade det en del. Nu har vi da alltsa natt Argetina och imorgon bar det av till Iguazufallen och pa kvallen aker vi vidare med busss emot Buenos Aires. Skall bli skont, denna resa tar bara 17 timmar. haha! hatar stora land! Jag tycker juh till o med Gotland ar for stort, tur man far andra perspektiv nar man ar ute och reser right? =P Om en vecka lyfter planet emot New York och da far jag antligen traffa systeryster igen! Skall bli superkul! =) Saknar henne!

Trakigt som fasen var det dock att lamna Rio och bade vi och Rio grat. Alskar det stallet och kommer definitivt att aka tillbaka! Sa underbart att det ar omojligt att inte bli foralskad i det =)

Love <3

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Ni kan vara glada som lämnat Rio.Har kommit 300 mm regn,människor som omkommit.Var lite orolig ett tag innan jag läste att ni åkt

Puss okram

2010-04-07 @ 17:06:16
Postat av: Ewa

Tur för er att åka i väg i tid, det är förfarande mycket tragisk i Rio efter regnet, synd om folket där. Du får berätta massor om Sydamerika när du kommer hem. Ta många bilder. Ha det så kul. Kram

2010-04-07 @ 20:10:03
Postat av: Henrik

Gotland stort? Den lilla halvön! Tacka vet jag Öland! :-)



Spoonie och Pookie, vem är vem?

2010-04-07 @ 22:09:46
Postat av: Anonym

Ja, vi visste inte ens om att det blivit sadana skyfall innan vi laste har. Hemskt! Hoppas alla vara nyfunna vanner mar fint!



Du kan kalla mej Spoonie om du kallar Emma for Pookie!

2010-04-08 @ 23:36:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bestbingo - Klickkampanj
¨
RSS 2.0
Webaidshop.se